PT ESKILSTUNA

PT i Eskilstuna - anpassad efter dina förmågor

Välkommen till Work it by Erika! Jag har under de senaste 10 åren jobbat som personlig tränare i olika former. Dels har jag varit fotbollscoach till ett av Norges bästa ungdomslag, arbetat som PT på Sats och Actic samt drivit eget sedan 2019. Nu är jag en PT i Eskilstuna som fokuserar på dig, vad du vill utvecklas inom och vad du har för förmågor. Jag lovar att vi kommer ha kul tillsammans.
Hoppas vi ses!

pt-eskilstuna
TRÄNA
personlig-träning-eskilstuna

För dig

Som PT får du träffa mig via ett introduktionsmöte. Vi går igenom upplägget och planerar tillsammans innehållet utifrån dina behov. Vi ses helst på vårt gym i Eskilstuna där vi tydligt kan gå igenom upplägget, tillsammans.

lyxträning-gym

för företag

Som PT Eskilstuna så erbjuder jag självklart anpassade lösningar även för företaget. Vi ses på gymmet eller utomhus där min målsättning är att erbjuda kvalitativ personlig träning som kan leda till sänkt sjukfrånvaro och förbättringar av arbetsmiljön.

Kostschema

Träningen bryter ner kroppen, för att återhämta dig behöver du få i dig rätt kost och rätt mängd sömn. Jag har lång erfarenhet av kost, kostscheman och vad kroppen behöver för att må bra. Givetvis hjälper jag till med detta vid behov.

PT ESKILSTUNA – recensioner

Jag har haft ryggproblem i flera år med operationer som följd. Smärtor, problem med att röra på mig och kunna göra det jag vill. Sen började jag träna rörelse och styrka med Erika, magiskt, man blir ju nästan religös. Smärtfri, på köpet bättre tränad och är tillbaka på tennis och padelbanan igen. Ett lugnt gym med sköna människor, passar mig perfekt.

Mårten

Rekommenderar verkligen träningen med Erika! Väldigt lärorikt, varierande och rolig träning men en väldigt positiv och peppande coach! Aldrig en tråkig stund.

Bella

Gillar vanligtvis inte att gå till gym, känner mig obekväm men inte här på Work it by Erika. Alltid härlig stämning som ger mig bra energi.

Erica

Stans mysigaste, trevligaste och personligaste gym. Det finns allt ett gym behöver +++ Luftrenare så det är alltid fräsch luft. Lyxigt med nyrenoverade omklädningsrum, bubbel och bastu

Fredrik

PT eskilstuna - Tips & Tricks

En PT i Eskilstuna som ger tillbaka till sina kunder på riktigt. Håll utkik här, så kommer jag publicera innehåll som hjälper dig på vägen mot dina mål, helt kostnadsfritt.

TIPS

Din personliga tränare i eskilstuna

pt-eskilstuna
Delägare & PT

Erika Karlsson

Jag brinner för att hjälpa människor. Att kunna bidra till att en människa blir glad, är för mig helt obeskrivligt. Att vara i personlig tränare är verkligen mitt drömjobb och det kommer du som tränare märka. Jag tycker att vi alla är vinnare oavsett vad du vill i livet, vart du drömmer om att vara eller vilka mål du har. Kom till mig om du vill hitta balansen i livet, få bättre hållning, bli starkare, orka mera, bli piggare eller bli mer rörlig – jag kan rabbla anledningar hur länge som helst. Det är därför jag är PT Eskilstuna. Jag lovar dig, vi kommer ha en superrolig tid och om när du lämnar gymmet kommer du må bättre.

TEAM

boka pt eskilstuna

Varmt välkommen med din bokningsförfrågan. Hör av dig till mig så återkopplar jag med en tid som vi kan ses för introduktion.

070-970 66 15
workitbyerika@outlook.com

Vårt befinner oss på denna address:
Drottninggatan 9
632 20, Eskilstuna

    Close
    TEST