Image Alt
Läs mer om

Företaget

Vart det började

De senaste tio åren har jag jobbat som personlig tränare och instruktör på bla SATS i Oslo, Actic, Word class och Munktell i Eskilstuna. Jag har även arbetat som fotbollscoach för ett av Norges bästa ungdomslag. Mitt hjärta brinner lite extra för att hjälpa fotbolls lag med FYSTRÄNINGEN inför säsongen. Nu passerade jag 40 så det är hög tid att satsa på mitt egna gym i Eskilstuna, företaget Work it by Erika AB

lyxträning-gym
om-gym-eskilstuna

Vart vi är påväg

Att få hjälpa människor och se deras glädje är för mig helt obeskrivligt. Jag har hittat mitt drömjobb och det kommer ni att märka. Alla är vi vinnare oavsett vad vi har för drömmar och mål! Vill du ha hjälp med att hitta balansen i livet, bli starkare, få bättre hållning, orka mera, bli piggare, springa fortare, bli mer rörlig, gå upp eller ner i vikt eller få en kick i rumpan att komma igång och hitta rutinen runt din träning? Ta kontakt med mig, jag hjälper dig mer än gärna. Och jag lovar dig att vi kommer att ha roligt under tiden!

Vi är work it, ditt gym i eskilstuna!

Vi skräddarsyr det du/ni vill ha. Vi erbjuder även träning för Företag och så har vi såklart Kostrådgivning. Träningen kan alltid anpassas så att alla kan vara med. Träningen kan ske på vårt gymmet i eskilstuna, utomhus eller på företaget. Work IT jobbar mot ett friskare samhälle och en stark vardag för Dig eller/och Dina medarbetare som vill leva en sund livsstil.

pt-eskilstuna
Delägare & PT

Erika karlsson

Tränare-eskilstuna
Delägare

Svenne Granberg

TEAM

Vi finns här för dig!

VI finns här för att svara på dina frågor. Snabbast svar får du genom att ringa eller att besöka vårt gym.

070-970 66 15
kontakt@gymeskilstuna.se

Vårt gym i Eskilstuna hittar ni här:
Drottninggatan 9
632 20, Eskilstuna

    Close
    TEST